Indien u vragen hebt of een afspraak wenst te maken, kunt u ons steeds telefonisch of via e-mail contacteren. Of u kunt het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.


 0475 87 43 54  Contacteer ons

GRAAF&LAADMACHINES

Voor nieuwe graafmachine en laders werken wij samen met 

Verhoeven Takeuchi en J. Tavernier NV om samen met u de juiste machine te vinden .

onze merken :   


Kramer

Kramer wielladers , telescoopwielladers en verreikers voor tuinaanleggers, gemeenten , landbouwers , loonwerkers en industrie

De laeder in laders!!!

Weidemann

biedt u vier verschillende series en talrijke accessoires aan . Hoftrac Krachtige prestaties op het kleinste oppervlak Wiellader Flexibele krachtpatsers voor alle toepassingen Telescoopwiellader Flexibele krachtpatsers voor alle toepassingen Telescooplader Hoog erbovenuit met doordachte techniek Accessoires Voor alle werkzaamheden het juiste werktuig met het unieke snelwisselsysteem.


Takeuchi

met takeuchi kunnen wij een ruim assortiment aanbieden van Graafmachines 1 tot 15 ton , met alle benodigde specificaties en accessoires naar wens .


VemaTEC equipment

VemaTEC uitrustingstukken kennen een uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding en een zeer breed aanbod equipment. VemaTEC ontwikkelt het productaanbod steeds door, aan de hand van de laatste stand der techniek en de heersende marktvraag. Verhoeven levert een totaalaanbod in hoogwaardige uitrustingsstukken zoals graafbakken, snelwisselsystemen, hydraulische hamers, sloop- en sorteergrijpers, tiltrotators en sloopgereedschappen. Voor alle uitrustingsstukken en aanbouwdelen geldt de hoogste kwaliteit, die Verhoeven combineert met een uitstekende know how en service. Esco slijtdelen Onder het VemaTEC programma valt ook Esco. Esco is de grootste en meest toonaangevende fabrikant van slijtdelen. Esco heeft een wereldwijd marktaandeel van ruim 80% voor zijn producten in de mijnbouw en wordt beschouwd als het topmerk als het gaat om slijtdelen.